Attēls0
Attēls1
Attēls2
Attēls3
Attēls4
Attēls5

2020 " Jaunā Rhinestone Auskari Dāmas Caurumošanas Izsmalcinātu Rotaslietas Un Mazajiem Modes Aksesuāri E178172 CORUIXI

0 Atsauksmes
€3.47
  • SKU: w25226
Pievienot vēlmju sarakstam
Kategorijas: Auskari

2020 " Jaunā Rhinestone Auskari Dāmas Caurumošanas Izsmalcinātu Rotaslietas Un Mazajiem Modes Aksesuāri E178172 CORUIXI

Labdien, cienījamais klients!Laipni lūgti manā veikalā un šeit ir daži jums padomus:

1. Dropshipping, Vairumtirdzniecība, Pielāgošana tiek piedāvāti, un mums ir pietiekami daudz pieredzes un profesiju, par šo pakalpojumu. 2. Nē vaild izsekošanas numuru, ja pasūtījums ir mazāks par $5, lēni un vienā; par pasūtījumiem virs $5, kuģis ar vaild izsekošanas numuru, ePacket ir brīvi MUMS. 3 krievijas pircējiem ir izmantot pilns nosaukums, tiesības radīt kodu.Pretējā gadījumā piegāde neizdosies. 4. Ja tur ir kaut kas nepareizi ar pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mani, pirms jūs atvērt domstarpības, vai atstāt negatīvas atsauksmes, es esmu gatavs jums palīdzēt, paldies jau iepriekš.Posteņa Nosaukums: Auskari Krāsa: Crystal Materiāls:rhinestone electroplate metāla apdares:Zelta/Imitācija Rodija Pārklājumu Metāla tips: Varš, alva metināšanas stieples Kopējais Garums: 4.5 CM Konversija : 1 inch = 2.54 cm vai 1cm = 0.393 collu Neto Svars: 3,6 g Iedarbība:Alerģijas bezmaksas Daudzums: 1A Pārī Iepakojums: OPP maisā Pārdošanas veids: Mazumtirdzniecība,Nometiet kuģniecības,Vairumtirdzniecība

YUNXIjewelry Veikalā ir pasaules modes rotaslietas galamērķis pērkot internetā,jo mēs iezīme visu jaunāko modes rotaslietas, pie šādu apbrīnojami zemu cenu, ka jūs varat viegli izveidot jaunu izskatu katru sezonu,Mēs vienmēr uzmanība tiek pievērsta unikālu,jaunākās jewelries, wi th mūsu gloal modes pieredzi un profesionālu dizaineru,sagatavošanas grupas.un ražotni。 Tātad, Ja jums ir nepieciešams, lai liels skaits stilu vai daudzumu, jūs varat e-pastu mums, un sniegt jums labākus pakalpojumus un labākas cenas. 1:Jūs varat sazināties ar mums pa atstāj mums ziņu par www.gailisi.lv TradeManager vai rakstiet mums. 2:Mēs varam reaģēt e-Pastus 12 stundu laikā, 24 stundu uz nedēļas Nogali. 3: Atbalsts sajauc partijas, ja tas atbilstu jūsu vajadzībām,Lūdzu, sazinieties ar mums brīvi.

1: "Mūsu Panākumi ir atkarīgi no jūsu vēlmēm .Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums. 2: Ja jums ir apmierināti ar priekšmetiem un mūsu pakalpojumiem,Lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti ar 5 zvaigznēm,Mēs būsim priecīgi darīt to pašu jums. 3: Ja preces ir kādas problēmas.Jūs varat sazināties ar mums ,mēs sniegsim jums apmierinošu atbildi.Lūdzu, neatstājiet mūs negatīvu atgriezenisko saiti,jo negatīvas atsauksmes nevar atrisināt jebkura lieta.Es ticu, ka mēs varam sasniegt aggreement pēc chat .Paldies par jūsu sapratni.

Tagi: venus auskariem, dāmas antīko auskariem, kay auskariem, doamond auskariem, grezni auskariem, stra auskariem, joker auskariem, eņģeļi auskariem, jūdzi auskariem, gliemene auskariem.

  • Sods vai Modes: Modes
  • Formas\raksts: Ģeometriskas
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Auskari Tips: Auskariem
  • Zīmola Nosaukums: coruixi
  • Materiāls: Rhinestone
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: HE1807
  • Metālu Tips: vara
  • Stils: Punk
  • Vienuma Tips: Auskari

Pievienot Pārskats

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu Vērtējums :

Saistītie Produkti