Attēls0
Attēls1
Attēls2
Attēls3
Attēls4
Attēls5

Silikona Aizsardzības Vāks Arlo Būtiski Uzmanības Centrā Kamera Gadījumā Saulessargs Ūdensnecaurlaidīgs Apvalks Ādas Drošības Kameru Accesso

1 Atsauksmes
€4.57 €2.97
  • SKU: w14663
Pievienot vēlmju sarakstam
Kategorijas: Drošība Un Aizsardzība

Silikona Aizsardzības Vāks Arlo Būtiski Uzmanības Centrā Kamera Gadījumā Saulessargs Ūdensnecaurlaidīgs Apvalks Ādas Drošības Kameru Accesso

CPDD Silikona Aizsardzības Vāks Arlo Būtiski Uzmanības centrā Kamera Gadījumā Saulessargs Ūdensnecaurlaidīgs Apvalks Ādas Drošības Kameru Accesso

OOTDTY

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Silikona Aizsardzības Vāks Arlo Būtiski Uzmanības Centrā Kamera Gadījumā Saulessargs Ūdensnecaurlaidīgs Apvalks Ādas Drošības Kameru Piederumi

Aizzīmju Punktiem:

1、Saderīgu Modelis: Šī silikona gadījumā ir speciāli izstrādāta, lai Arlo Būtiski Uzmanības centrā.Tas nodrošina labāku aizsardzību, lai jūs ierīci.

2、Visaptveroša Aizsardzība: Šis aizsardzības gadījumā ir profesionāli izstrādāta, labi veikts un necaurlaidīgām, lai nodrošinātu ierīces aizsardzību pret pirkstu nospiedumu, skrāpējumiem un ūdeni.

3、Perfektu Kvalitāti: Piemērota iekštelpu un āra lietošanai.Tā ir premium un lielu izturību.

4、Viegli Izmantot: Mūsu silikona gadījumā, iezīmes ar ērti bīdāmu dizains, kas ļauj jums instalēt to uz jūsu kamera tikai dažas sekundes.

5、Ekskluzīvu Dizainu: Pagarināt loka daļa, kas darbojas kā neliela sejsegu lai pasargātu savu kameru no saules un lietus lāses.

Iepakojuma Saraksts:

1 X Aizsargapģērbs Lietā

Piezīmes:

Pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, krāsu objektu, un, kas redzams attēlā var būt nianse.

Sakarā ar manuālo mērījumu, tur varētu būt tolerance produkta izmērs.

Tagi: arlo elastīgu mount, 6m arlo kabelis, kameras soma mājokļu, vāks gradono āra, hoco hdd kameras, stieples arlo pro, undefined bikses, arlo vāciņu, cctv kameras hivision, arlo pro smart ādu.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: Arlo Būtiski Uzmanības Centrā Silikona Vāciņu
  • Zīmola Nosaukums: bcase
  • Saderīgs Modelis: Šis silikona gadījumā ir speciāli izstrādāta, lai Arlo Būtiski Uzmanības centrā. Tas nodrošina labāku aizsardzību, lai jūs ierīci.
Anonymous 2022-12-29
Preces atbilstošu, ātru piegādi, nekādas problēmas. Paldies

Pievienot Pārskats

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu Vērtējums :

Saistītie Produkti