Attēls0
Attēls1
Attēls2
Attēls3
Attēls4
Attēls5

Galaxinno Led Auto Gaismas H7 Lukturu 12000LM 12V Auto Miglas Lampas 6000K Super Spilgti Spuldzes Vērsta High Beam 99% Transportlīdzekļu 2gab

0 Atsauksmes
€37.19 €11.16
  • SKU: w105086
Pievienot vēlmju sarakstam
Kategorijas: Auto Lukturi

Galaxinno Led Auto Gaismas H7 Lukturu 12000LM 12V Auto Miglas Lampas 6000K Super Spilgti Spuldzes Vērsta High Beam 99% Transportlīdzekļu 2gab

Galaxinno Led Auto Gaismas H7 Lukturu 12000LM 12V Auto Miglas Lampas 6000K Super Spilgti Spuldzes Vērsta High Beam 99% Transportlīdzekļu 2gab

Iepakojuma Saraksts: 2gab H7 Led Auto Gaismas

[H7 Led Spuldzes, SUPER SPILGTI dzimšanas DATUMS LED Chip] Mēs izmantojam Led dzimšanas DATUMS un Dubultā Sānu,kopā 54 Led Lampas.Lielāku spilgtumu,vairāk koncentrēta gaisma.LED spuldzes ir 5 reizes spožāka nekā halogēna spuldzēm, un katrs pāris ir plats redzes lauks 12,000 Lm, palīdzot jums uz vietas ir bīstama sākumā.

[Samazinātu Negadījumu Risku] Augstas Drošības Redzamību,gaisma ir spēcīga iekļūst enerģiju, pat tad, kad līst lietus un pagrieziena lejup naktī, jūs varat skaidri redzēt ceļu un braukt viegli un droši.

[6000K Acu Aizsardzība Color] 6000K balts, redze ir skaidrāks nekā 3500K halogēnu, un krāsa ir ērtāk, nekā 6500K zilā gaisma, samazinot acu nogurumu, nakts laikā braukšanas.Saglabāt braukšanas drošība ir galvenā prioritāte.LED spuldzes nav akls tuvojošās satiksmes, jo optimizēta gaismas izplatīšanos novērš transportlīdzeklis ir žilbinošas.

[Uzvalku Visi modeli/marku/gadā], Mums ir daudz modeļu, kā H1 H4/Hi-Lo H7 H11 H8, H9 9005/HB3 9006/HB4 9012/HIR2 Atbilstu Visām modeli/marku/gadā.Led Gaismas iebūvēto Čipu un Spriegums 9-36V,led spuldzes ir tik mazs, lai ietilptu lielākā daļa transportlīdzekļu un to var uzstādīt nekavējoties.Nav nepieciešams nomainīt sākotnējo putekļu cove.

[Iebūvētu Ventilatoru] Spēcīgu Siltuma Izkliedi Sniegumu,Skaidu Vadītāja,iebūvētu Ventilatoru,Režģi, Siltuma Izkliedi.Augstas kvalitātes siltuma conducion sistēma ar augsta ātruma ventilatori nodrošina stabilu siltuma izkliedi un uzlabot custonmer pieredzi.

[IP68 Ūdensnecaurlaidīga] Ekspluatācijas Temperatūra-40°C-105°C,šo Led Lukturu spuldzes safetly braukšanas,īpaši ekstremāli laika apstākļi, piemēram, Lietus/Sniega/Miglas.

[H7 Led priekšējie Lukturi 5 Minūtes Instalēt] Mini Izmēra,Patiesi nesagraujošās uzstādīšana, samazinot klientu nepatikšanām, ja vien attiecīgais modelis, plug and play.

Nekustamā Foto un Specifikācijas

Kvalitātes Nodrošināšana

Biežāk UZDOTIE jautājumi JAUTĀJUMS: Kad mans pasūtījums var tikt kuģis?

A: zemes gabals tiks kuģniecības savus led auto gaismas ārā 5-10 Stundas, kad mēs esam saņēmuši jūsu pasūtījumu. (Izņemot Svētku Dienas)

Q;Par iepakojumu Led Auto Gaismas?

A: Mēs izmantot Anti-vibrācijas paketes un rūpēties par iepakošanas, lai nodrošinātu to, ka jūsu auto lukturi var droši piegādātas jums.Lai jums ne par ko nav jāuztraucas.

Q: Cik ilgi tas veic, lai man, lai saņemtu auto, Gaismas pakete?

A: Mēs izmantot www.gailisi.lv Standarta Kuģniecības savus auto lukturi lai pārliecinātos, ka jūsu pasūtījums ieradās droši un fastely, paredzamais piegādes laiks ir 7-15 dienas.Tajā pašā laikā mēs arī būs update sekošanas informāciju, lai jūs tērzēt, lai jūs labāk stabilas vairāk drošu vairāk ātri saņemt pasūtījumu.

J:Ja es nopirku nepareizo modeli,ko man darīt ?

A:Ja esat iegādājies nepareizu auto lukturi un nav piemērots jūsu auto,lūdzu, sazinieties ar mums sākumā,pēc tam mēs mēģiniet vislabāk, lai palīdzētu jums apmaiņu vai kompensāciju.

Q: Ko darīt, ja es saņēmu produktu, kļūdām vai bojājumiem?

A: Ja jūs saņemat kļūdu vai bojājumu, led auto apgaismojums, lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums, mēs atbildēsim ātri un sniegt jums risinājumu, jūs saņemsiet kompensāciju vai nomaiņas pakalpojumu.

Q: Kas par garantijas servisu ?

A: Mums ir 12 mēnešu garantija pakalpojums led gaismas.Ja ar to ir problēmas, 36 mēnešu laikā (dabas bojājumi), lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs ātri reaģēt un atrisināt jūsu problēmu,tāpēc, lūdzu, neuztraucieties.

Q: Par atgriezenisko saiti.

A: Ja jums ir apmierināti ar mūsu auto, led gaismas, lūdzu, sniedziet mums visas 5 zvaigznes,Jūsu atsauksmes ir mūsu galvenā motivācija.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sniedziet mums negatīvas atsauksmes un informēt mūs uzreiz, mēs piedāvājam jums labāko pakalpojumu un risinājumu.

JUMS VARĒTU PATIKT

Tagi: zīme led, h7 auto, ārējie r1200gs, saules h7 led, g h1 led, undefined bikses, zdat h4 led, zīda auto, lesuda led h7, wzjoo led lukturu.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Jauda: 48W
  • Auto Auto Gaismas Jauda: 55W H7 LED SPULDZES Komplektā
  • Staru Leņķis: Dubultā Sānu Apgaismojums H7 (Kopā 54 Led Lampas) Par auto
  • H7 LED gaismas avots: dzimšanas datums led chip
  • H7 Funkcija: Super Spilgti kā citiem, led auto gaismas
  • Zīmola Nosaukums: Galaxinno
  • Priekšējās Lampas Krāsu Temperatūra: 6000K Balts H7 Led Chip
  • Galvenajiem Lukturiem, Kas Darba Spriegums(V): DC9-36V DOB Auto Miglas Lukturi
  • Auto Markas: 99% automobiļu
  • Automašīnas modelis: Lielākā daļa no automašīnām
  • Dzimšanas DATUMS Led Auto Gaismas Mūžs: 100, 000Hours
  • Krāsu temperatūra: 6000K
  • Iepakojumā ietilpst: 2gab H7 Led Auto Gaismas
  • Sertifikācija: ce, RoHS
  • ūdensizturīgs: IP68 Ūdensnecaurlaidīga
  • Spriegums: 12V, 12V H7 DOB led Bulbs

Pievienot Pārskats

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu Vērtējums :

Saistītie Produkti